Het ontstaan van the id presentatiewand begon bij een lastige uitstulping aan de muur wat het plaatsen van een boekenkast onmogelijk maakte!

Leesplek
Leesplek

De oplossing vonden wij uiteindelijk in het simpele idee om in plaats van een kast een wand met plankjes schuin tegen de muur te plaatsen.

Vervolgens kwam de vraag van de bevestiging van de plankjes en de behoefte aan verstelbaarheid, liefst zonder schroefjes en pinnetjes.

Het idee om sleuven te maken waar je eenvoudig plankjes in kan schuiven was een belangrijke doorbraak en voor een belangrijk deel bepalend voor The id. Dankzij de keuze voor een patroon van meerdere sleuven is de presentatiewand nu op vele manieren in te delen zonder enig gereedschap!

The id was geboren, een zeer aantrekkelijk object dat zo tegen een wand is te plaatsen met oneindig veel gebruiksmogelijkheden. Meer of minder plankjes, eenvoudig wisselen, het is heerlijk experimenteren en steeds weer nieuwe indelingen en sferen ontdekken.

Heel veel plezier en inspiratie met the id.

J.Maurits

boekhandelaar

 

Toepassingen

The id vormt in huiselijke omgeving een prachtig decoratief element waarop je allerlei artikelen kunt plaatsen als boeken, foto’s en dergelijke. Met de flexibele indeling kun je ook lekker makkelijk wisselen afhankelijk van je voorkeur van dat moment.

In winkels, etalages en showrooms is de The id een ideale display. Wij hebben al gemerkt in de praktijk dat The id heel veel aandacht genereert voor de geëtaleerde producten.

Daarnaast kan the id ook uitstekend dienst doen als inspiratie- of moodboard dankzij de grote flexibiliteit en verstelbaarheid,

 

De bedenker

J.Maurits is mede-eigenaar van Boekhandel Wijs in Houten en boekhandel Arentsen in Tiel. Voor deze winkel bedacht hij het vernieuwende concept van een ‘lifestyle’ boekhandel met de combinatie van boeken,  leestafels, (design) boekenkasten, exclusieve decoratie producten, enz.

Onze missie is lezers zo veel mogelijk leesplezier te bezorgen middels een uitgebreide collectie titels in een zo prettig mogelijke omgeving. Alle persoonlijk geselecteerde producten zijn ook allemaal te koop.

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren